Junior Marknadsassistent

Vill du bli en del av gänget?

Vid årsskiftet flyttar vi till ny lokal i fina Knäppingsborg (Norrköping) och såklart vill vi fylla den med ännu en härlig och kompetent kollega. I tjänsten som junior marknadsassistent ligger fokus på produktion inom grafisk form, webbadministrering och sociala medier-hantering. Du ska ha lätt att tolka grafiska manualer och visuella identiteter men behöver också ha en kreativ ådra och öga för detaljer i en varierande vardag. För att trivas hos oss krävs det att du är självgående och ansvarstagande, men även att du har god samarbetsförmåga då du kommer ha en roll som assisterande producent i vårt team.

Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom grafisk design och kommunikation. Men viktigast är att du har mycket goda kunskaper i Adobe Creative Clouds program, framförallt InDesign, Illustrator, Photoshop och After Effects. Du behöver även vara bekant med WordPress, Facebook Business och Ads manager, samt Google Analytics och Google Ads. Har du även tidigare jobberfarenheter inom området är det meriterande. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Anställningens omfattning är på heltid (provanställning på 6 månader tillämpas) och vi hoppas ha vår nästa medarbetare hos oss från och med februari.

Tror du att du skulle passa hos oss? Hör då av dig till info@backoffice.se med ditt CV, personligt brev samt portfolio. Urval sker löpande. Genom att skicka in ditt CV godkänner du att dina uppgifter registreras och behandlas för rekrytering av personal hos Backoffice Resurs i Sverige AB i enlighet med GDPR.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Funderar du på något?

Kontakta då Caroline Björndahl
caroline@backoffice.se
eller 079-076 01 09.

Mer om Backoffice

Med rötterna i reklambranschen grundades Backoffice år 2016. Vi är helt enkelt ett ungt företag med mycket erfarenhet. 

Om oss