Vanliga frågor

Får jag en personlig marknadsassistent?

Ja, du har en personlig marknadsassistent.

Kan marknadsassistenten sitta på plats hos oss?

Vår prismodell baseras på att alla arbeten utförs med den senaste tekniken och med rätt utrustning men på vårt kontor. Du har telefon och mejlkontakt med din marknadsassistent.

Jag har redan en reklambyrå. Kan jag ändå ha ett Backofficeabonnemang?

Backoffice är en kostnadseffektiv marknadssupport för enklare produktioner. Det går utmärkt att kombinera med en reklambyrå. En reklambyrå bör användas till det de är bäst på – att utveckla kommunikationslösningar och strategier, då får man bäst valuta för sina pengar.

Hur många timmar ingår per månad?

Du kan själv välja den lösning som passar dig bäst – ett fast eller rörligt månadspris. För 5995 kr får du 20 timmar, respektive 10 timmar för 3500 kr. Din marknadsassistent meddelar när 75% av timmarna är upparbetade så att ni kan planera för kommande jobb. Föredrar du enstaka timmar kan du välja ett löpande abonnemang för 400 kr/timmen.

Vad gör jag om timmarna inte räcker en månad?

Vid behov går det att köpa till extra timmar för 400 kr/timmen. Man kan också skjuta fram jobb till nästkommande månad om det inte är bråttom.

Vi har redan en inhouseavdelning. Är Backoffice något för oss?

I det här fallet fungerar Backoffice som en kostnadseffektiv personlig resurs när befintlig personal har mycket att göra, är sjuka eller är lediga.

Vad är fördelen mot att anställa personal?

Fler och fler företag ser möjligheten att minska kostnader genom att producerad sin marknadsföring ”inhouse”. Men det krävs att man har rätt resurser för att de ska kunna konkurrera med externa konsulter. Att anställa en person som arbetar med företagets marknadsföring 100% kräver en omfattande marknadsaktivitet om man inte ska riskera en betydande överkapacitet och därmed onödiga höga fasta kostnader.

Har ni någon bindningstid?

Nej, abonnemangen kan avslutas när man önskar.

 

Vill du veta vad din marknadsassistent kan göra för dig? Kontakta oss!